T'PUMPKE

T'PUMPKE Allerlei soorten grill en Turkse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 272 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij T'pumpke. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 21:53 Altijd vers en heel lekker en snelle vriendelijke bezorger, helemaal top!
16 mei 2022 om 9:59 Super lekker! Bij de naam T'pumpke denk je aan een friettent, maar dat is het zeker niet. Echt alles was super goed: de rijst, krokante frietjes, turksbrood erbij, smaakvolle slade en vooral het vlees in yoghurt saus is een aanrader!
7 mei 2022 om 1:44 Prijzen zijn omhoog gegaan, is normaal. Vrijwel elk restaurant, iedereen moet zijn rekeningen betalen toch? Toch blijft de prijs/kwaliteit zeker in verhouding! Je krijgt meer dan dat je bij andere restaurants krijgt plus de bezorgtijden zijn top.
25 apr 2022 om 18:40 Normaal altijd tevreden helaas dit keer niet prijzen zijn omhoog kwaliteit van het eten gezakt erg jammer! Langer dan 1.5 uur gewacht op mijn eten.
19 apr 2022 om 22:22 Geweldig lekker vers eten en goede porties, vriendelijke en snelle bezorging. Beste van Venlo
9 apr 2022 om 22:18 Ik had iskender kebab besteld en stond bij beschreven dat het met vlees was ((zo is het orgineel ook )) maar werd met gehakt geleverd. Het smaakte wel maar was niet wat ik besteld had. Verder was alles lekker vers en soep was super lekker
9 apr 2022 om 13:52 Snelle vriendelijke bezorger en heerlijk vers eten. Zeker een aanrader
7 apr 2022 om 20:04 Was heel erg lekker , een aanrader.
7 apr 2022 om 18:52 Goeie eten omgeving venlo 1 van de weinige en nette personeel!
27 mrt 2022 om 21:01 Was heerlijk zoals altijd
19 mrt 2022 om 19:11 Alleen maar positieve ervaringen. Bestel al geruime tijd bij Pumpke en altijd smaakvol en warm geleverd
14 mrt 2022 om 7:10 Eten smaakte erg goed. Maar, ik vond het weinig. Had meer rijst bij gemogen. Verder heerlijk